Start effektiviseringen allerede i dag!

Vi ringer tilbage til dig snarest muligt, til en uforpligtende snak om jeres forretningsmæssige behov.

(+45) 51 26 54 63

Nyheder

Velkommen til Sanne Nørgaard

Det er med stor glæde, at Silverbullet kan præsentere vores nye kollega Sanne Nørgaard, som er startet hos os.

Sanne er uddannet som datalog fra Århus Universitet i 1991 og har MBA i Ledelse af forandringer fra 2002.

Sanne har arbejdet med sundheds-it det meste af sit arbejdsliv og har arbejdet både for internationale   leverandører af digitale sundhedsløsninger, som management konsulent og som hospitalsdirektør på et privat hospital. Hun kender dermed til alle side af digitalisering og de ledelsesudfordringer, digital transformation medfører. Hun har endvidere stor hands-on erfaring fra program- og projektledelse, serviceledelse, anskaffelser og kontraktstyring, samt organisering og styring af samspillet mellem forretning og it. Sanne er ansat som chefkonsulent, hvor hendes primære fokus bliver rådgivning inden for et bredt spektrum af digitale ledelsesudfordringer.

Silverbullets direktør Henrik Gørup Rasmussen glæder sig til at bringe Sanne kompetencer i spil hos Silverbullets offentlige kunder. ”Jeg er sikker på, at Sannes store erfaring og mange kompetencer inden for sundheds-it bliver værdifuld for vores kunder. Sanne forstår vores kunder virkelig godt og kan arbejde strategisk på C-level og operationelt i projekter. Hun har desuden en pragmatisk tilgang til opgaveløsningen og er samtidig god til at se langtrækkende konsekvenser af de beslutninger, vores kunder træffer”, siger Henrik Gørup Rasmussen.

Nye lokaler i København

Efter et års tid med kontorlokaler på Gl. Kongevej har vi fundet nye og bedre lokaler i Borgergade.

Vores nye lokaler i Borgergade 6, 5.sal er centralt placeret, der er gåafstand til Nørreport Station, Kongens Nytorv ligger lige om hjørnet og der er særdeles gode parkeringsforhold i de omkringliggende gader.

Det har været vigtigt for at os at vores nye lokaler understøtte vores strategi om at være et specialiseret konsulenthus, der skaber succesfulde IT-projekter sammen med vores kunder. I praksis betyder det, at vi flytter endnu tættere på kunderne og vi gør det endnu nemmere for kunderne at komme forbi til en kop kaffe.

Det vil glæde os at vise de nye lokaler frem og du er altid meget velkommen til at kigge forbi.

Hvad betyder den nye udbudslov for tilbudsgiver?

Hvad betyder den nye udbudslov for tilbudsgiver?

Et særdeles relevant spørgsmål som IT-Branchen tilbyder at besvare i et samarbejde med DAHL Advokatfirma og Silverbullet. På et morgenmøde den 24. maj 2016 vil DAHL og Silverbullet gennemgå de nye regler med særlig fokus på de områder, der er relevante for tilbudsgiver.

Silverbullet’s indlæg stiller skarp på udbudslovens betydning i praksis og vi vil give vores bud på, hvordan det kommer til at påvirke offentlige virksomheders IT-anskaffelser fremover.

Hvis du har behov for at forstå de væsentlige ændringer i udbudsloven i forhold til din rolle som tilbudsgiver og hvis du har mulighed for at afsætte to timer til et at få opdateret din viden om udbudslovens nyskabelser, så slå et kryds i kalenderen og tilmeld dig via nedenstående link.

Læs mere om programmet og tilmelding her https://itb.dk/event/den-nye-udbudslov

Velkommen til Søren Morits Christensen

soeren_moritsDet er med stor glæde, at Silverbullet hermed kan præsentere vores nye kollega Søren Morits Christensen, som starter hos os den 1. Maj 2016.

Søren er uddannet som datalog fra Århus Universitet i 1990 og har en Ph.d. i Computer Science (1993) fra University of Edinburgh.

Søren har mere end 20 års erfaring fra IT-branchen og han har gennem årene beskæftiget sig med at hjælpe offentlige kunder i forhold til anskaffelse og projektledelse af IT-løsninger. Søren er ansat som chefkonsulent, hvor hans primære fokus bliver rådgivning omkring håndtering af komplekse IT-projekter og han skal medvirke til at opbygge en forretningsorienteret IT-arkitektur, som understøtter kundernes forretningsmæssige behov.

Silverbullets direktør Henrik Gørup Rasmussen kender Søren særdeles godt, både fra en fælles fortid hos Acure og IBM, men også fra Sørens fortid som konsulent. I forbindelse med Sørens ansættelse udtaler Henrik Gørup: ”Søren er et godt match til vores kunder og han vil styrke vores viden om arkitektur, udbud, og program- og projektledelse. Og så har Søren har den samme pragmatiske og direkte tilgang til opgaveløsning som Silverbullet er kendt for”.