IT-arkitektur

Skab forandringer via forretningsdrevet IT-arkitektur

Når forretningsgange skal IT-understøttes, er det afgørende, at IT-systemerne bliver bygget så de opfylder virksomhedens behov for sikkerhed, tilgængelighed, robusthed, bæredygtighed og sammenhænge. Det handler om, at designe IT-løsninger, der på bedste vis kan understøtte din forretning.

En sund enterprise-arkitektur

Vi kan hjælpe med at kortlægge dine forretningsprocesser og analysere hvor IT med fordel kan skabe merværdi for din forretning. I fællesskab med forretningens domæneeksperter, kan vi udvikle en bæredygtig enterprise arkitektur, som knytter de strategiske pejlemærker sammen med det tekniske niveau – og vi bistår gerne med at forankre arkitekturen i organisationen.


Står din virksomhed i en situation, hvor der er behov for at få efterset jeres IT-understøttelse eller har I brug for at få reduceret omkostningerne ved hjælp af IT-løsninger eller vil du gerne vide om jeres IT-arkitektur kan understøtte jeres behov? Så kontakt Silverbullet og aftal et uforpligtende møde.

Udarbejdelse af arkitektur målbillede for national
database over kliniske forsøg

Der eksisterer ikke en samlet national oversigt over åbne kliniske forsøgsprotokoller. Silverbullet, an IQVIA business, bistod med udvikling af et målbillede for en national database oversigt over forsøg.

Løsningen beskriver en database, som indeholder informationerne om de relevante kliniske forsøg, med datapunkter, der henvender sig til alle specialer, dvs. sygdomsområder og typer af kliniske forsøg. Løsningen beskriver integrationen til eksisterende datakilder, som f.eks. eksisterende internationale og nationale forsøgsdatabaser. Løsningen beskriver desuden brugerhåndtering og sikkerhedsløsning i relation til håndtering af patientdata.

Tal med os om IT-arkitektur

Kontakt Lars Rønn fra Silverbullet-teamet, hvis du vil tale med Silverbullet om forretningsdrevet IT-arkitektur.

Vores services

01

IT-projektledelse

02

IT-arkitektur

03

IT-udbud

04

Digital
Transformation

05

TMC