Digitalisering af de nye sygehuse i Odense og Aalborg

For nyligt var Silverbullet et smut forbi det nye sygehusbyggeri på Odense Universitets sygehus (Nyt OUH), for at høre lidt om deres arbejde med digitalisering i det nye byggeri.

Silverbullet er samtidig involveret i digitaliseringen af det nye Aalborg Sygehus (NAU), hvor Henrik Waarsøe Kejser fra Silverbullet varetager projektledelsen ift. implementeringen af automatiserede robotkøretøjer (AGV’er), som skal håndtere logistikken ift. transport af linned, mad, medicin, væsker affald mm. samt integration til regionens øvrige IT-logistiksystemer.

Vi har erfaret, at en fælles forståelse og fælles sprog på tværs af byggeri og digitalisering er vital, men også at der er interesse for en erfaringsudveksling mellem projekterne for at lære af hinanden ift. spændingsfeltet mellem IT og byggeri.

Silverbullet deltager derfor i dialogen på tværs af de to digitaliseringsenheder og sikrer at den viden vi opsamler, bliver til gavn for begge parter.

Kontakt os gerne hvis du er involveret i de nye sygehusbyggerier rundt om i landet, og har behov for erfaringsudvekslinger sygehusbyggerierne imellem eller sparring ift. digitalisering af de nye sygehuse. 

Skriv til Kundechef Lars Rønn Leth.