Henrik Waarsøe Kejser er nu konsulent i Silverbullet

Vi har med stor glæde budt velkommen til Henrik Waarsøe Kejser som nyt medlem af Silverbullet familien.

Henriks kompetencer og erfaring ligger primært indenfor Sundheds-IT, hvor han har beskæftiget sig med softwareudvikling, projektledelse, personaleledelse, kontrakt- og underleverandørstyring samt programmer af større organisatorisk og teknisk kompleksitet. Henrik kommer fra en stilling i Systematic.

Med sin tekniske udviklerbaggrund og sin projekterfaring kombineret med sine analytiske evner og sin strategiske tænkning kan Henrik håndtere de udfordringer der naturligt opstår igennem projekter. Han tager føringen og faciliterer en proces som bringer projektet i mål, og på en måde hvor han organiserer og viderekommunikerer en følelse af ro, sikkerhed og tillid.

Henrik prioriterer handling og afprøvning højt, så projektet lærer, justerer og bevæger sig fremad. Han er ambitiøs, struktureret og systematisk, og han arbejder hårdt på at reducere kompleksiteten i organisationen, opgaven og beslutningen til et punkt hvor projektet er i stand til at handle.

I rollen som konsulent får Henrik nu mulighed for at bringe sin profil som problemknuser i spil hos Silverbullets kunder.

Læs mere om Henrik og de andre sølvkugler her.