Silverbullet udvider ledelsen

Med henblik på at styrke vores markedsorganisation og understøtte Silverbullets fortsatte vækst er Torben Høy Christensen udnævnt til kommerciel direktør. I sin nye rolle vil Torben have ansvar for den samlede forretnings- og markedsudvikling.

Torben har været en del af Silverbullet siden 2018 med et stærkt og kompetent fokus på program- og projektledelse indenfor sundheds-IT. Han har bl.a. været overordnet programleder for Region Nordjylland i forbindelse med implementeringen af NordEPJ og efterfølgende udfyldt en tilsvarende rolle i Region Syddanmarks EPJ implementering. Herudover har Torben været rådgiver og projektleder for en række andre digitaliseringsprojekter i sundhedssektoren.

Forud for Silverbullet har Torben været i CSC, hvor han i mere end 15 år har arbejdet som afdelings-og programleder indenfor sundhedsdomænet, ligesom han bl.a. har været tilknyttet KMD som softwareudvikler og Cambio Healthcare Systems som Bid Manager.

Torben vil fortsat varetage opgaver for Silverbullets kunder i forhold til program- og projektledelse, udbudsbistand og strategisk rådgivning.