Carsten Tesgaard bliver Områdechef for Freelance Services

Per 1. marts 2023 Carsten Tesgaard som områdechef i Silverbullet. Her vil Carsten være ansvarlig for at etablere og udvikle et nyt forretningsområde vedrørende Freelance Services.
Gennem Freelance Services ønsker Silverbullet at arbejde professionelt og systematisk med rekruttering og formidling af specialist-ressourcer til vores kunder indenfor fortrinsvis sundhedssektoren. Området skal supplere og spille sammen med vores fagligt stærke og faste team af konsulenter, projektledere og it-arkitekter indenfor sundheds-it.

Carsten har siden 2018 været ansvarlig for salg af specialister og projektledere til sundhedssektoren i EPICO-IT A/S – og forud herfor været konsulentchef med ansvar for salg, rekruttering af it-konsulenter i 7N siden 2007. Carsten har således en særdeles solid og relevant erfaring med salg og netværksopbygning fra relevante IT-konsulenthuse med hovedfokus på salg og kvalificering af freelance IT-konsulenter til sundhedssektoren. Han har i den forbindelse opbygget et stærkt og relevant netværk på både funktionschef- og direktørniveau i de danske regioner og i sundhedsdomænet generelt.