Epic-konsulenter til Sundheds-IT

Har du lyst til at bidrage til implementeringen af Helseplattformen som er den nye Epic-baserede elektroniske patientjournal i Norge, eller rådgive om implementeringsstrategi af Epic-løsninger til sundhedssektoren i både Danmark og Norge. Så skal du læse videre!

Silverbullet er Danmarks førende konsulentvirksomhed indenfor Sundheds-IT. Det er vi fordi vi har opnået langsigtede kunderelationer gennem professionel ledelse af programmer og projekter, implementering, udbudsledelse, rådgivning om IT-arkitektur og strategisk rådgivning – og fordi vi har et stærkt fagligt miljø.

Vi synes sundhed og IT er meningsfyldt og spændende at arbejde med, og vores konsulentydelser bidrager aktivt til at skabe et stabilt og sammenhængende sundhedsvæsen. Udover rammeaftalen med Helseplattformen er Silverbullet desuden på regionernes rammeaftale, på SKI-aftaler og vi er på rammeaftalerne med Sundhedsdatastyrelsen, SKAT og KOMBIT.

Og det går godt i Silverbullet. Vi har travlt, og der er stor efterspørgsel på Epic-konsulenter som følge af den nye rammeaftale med Helseplattformen som Silverbullet har vundet, men også på de danske implementeringer er Epic.

Så afsættet er stærkt for fortsat udvikling og vækst. Både indenfor Silverbullets kerneydelser og i synergi med vores moderselskab IQVIA, som Silverbullet blev en del af i 2022. Sammen med IQVIA kigger vi offensivt og ambitiøst ind i en udvikling med ekspansion i Norden og markant involvering sundhedssektorens aktuelle dagsorden omkring datascience, BI og AI.

Med andre ord, er der flere gode grunde til, at vi nu søger Epic-konsulenter til vores kontorer i København og Aarhus. Er du en af vores nye kolleger?

Dine kvalifikationer 

Du behøver ikke have erfaring som konsulent – det skal vi nok hjælpe dig med. Vi lover til gengæld et interessant og afvekslende job. Vi foretrækker, at du har en eller flere af nedenstående kvalifikationer:

  • Du har erfaring med implementeringsprojekter i sundhedssektoren, enten fra leverandør- eller kundesiden
  • Du har specifik erfaring med Epic-løsninger
  • Du kender til arbejdsgange i sundhedssektoren og ved hvor vigtigt det er med god IT-understøttelse af arbejdsgange
  • Du har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på dansk, engelsk og skandinavisk
  • Du har lyst og mulighed for at opholde dig i Norge i kortere eller længere perioder
  • Du har en relevant videregående uddannelse
  • Du har erfaring med test og forvaltning af IT-løsninger
  • Du er en eller flere Epic-certificeringer, fx PAS, Orders, Cupid, Radiant, OpTime, Anesthesia, MyChart, Ambulatory, Bridges Interface, ClinDoc, ASAP

Silverbullet som arbejdsplads

Silverbullet tilbyder et attraktivt professionelt miljø med fokus på faglig udvikling og gode muligheder for efter- og videreuddannelse. Medarbejdergruppen er sammensat af relativt erfarne konsulenter, der alle har en baggrund som ledere eller seniorspecialister i en kunde- eller leverandørorganisation. Der er med andre ord gode muligheder for en stejl læringskurve.

Som en del af fællesskabet med IQVIA tilbyder vi samtidig adgang til en global organisation, der vægter diversitet og sociale aktiviteter højt.

Vi er kendetegnet af en flad organisation og en uformel omgangsform med direkte adgang til ledelsen. Den enkelte konsulent har stort ansvar for og selvstændighed i opgaveudførelsen.

Vi tilbyder sikkerhed i ansættelsen og en attraktiv løn.

Søg jobbet

Du kan søge jobbet ved at sende en mail eller ringe til Jens eller Torben. Vi er også altid klar til en uformel snak om jobbet og om Silverbullet som arbejdsplads. Vores kontaktinformationer:

Adm. Direktør Jens Hornemann, jensh@silverbullet.dk, mobil 2060 6701.

Kommerciel Direktør Torben Høy Christensen, thc@silverbullet.dk, mobil 2565 6068.

Om Silverbullet, an IQVIA Business

Silverbullet er et IT-konsulenthus som arbejder med digital transformation. Vi har siden 2004 specialiseret os i at assistere med anskaffelse og implementering af bæredygtige løsninger til virksomheder, kommuner, regioner og statslige myndigheder, med et speciale inden for sundhedsområdet.

Vi ser os selv som strategiske rådgivere med et stort taktisk og operationelt erfaringsgrundlag. Vi rådgiver bl.a. vores kunder i forbindelse med udbud og indkøb af større it-løsninger, udvikling og kvalitetssikring af målarkitekturen, økonomiske analyser og udarbejdelse af business cases samt program- og projektledelse.

Silverbullet er en del af IQVIA som er en førende global leverandør af IT-løsninger, rådgivning og sundhedsdata til Life Science og sundhedssektoren i Danmark og Norden.