Dorte Stigaard tilknyttes Silverbullet

Per 1. august bliver Dorte Stigaard tilknyttet Silverbullet som associeret konsulent. Det er vi både glade for og ret stolte af. Få har som Dorte sat et så markant aftryk på udviklingen af sundheds-it i Danmark gennem de seneste 25 år.

Dortes imponerende karriere omfatter flere ledende stillinger ved Region Nordjylland bl.a. som direktør og koncerndirektør for digitalisering og regional udvikling samt Innovationsdirektør på Aalborg Universitet. Hertil kommer en lang række af bestyrelses- og tillidsposter nationalt og regionalt – så som medlem af Videnskabsminister Helge Sanders IKT-råd, bestyrelsen for University College Nordjylland, medlem af styregruppen i Digitaliseringsstyrelsens Strategi for Digital Velfærd, medlem af den Nationale Bestyrelse for Sundheds IT, medlem af og formand for RSI – Regionernes Sundheds IT-organisation, styregruppemedlem i Danish HealthTech samt bestyrelsesmedlem af Danish Life Science Cluster.

Udover at arbejde strategisk med digitalisering har Dorte også stået ledelsesmæssigt i spidsen for konkrete transformationer, heriblandt særligt den telemedicinske landsdelssatsning TeleCare Nord, samt senest digitalisering af AAU Innovation, fx. CRM, Digital Arbejdsplads og app’en AAU Connect.

I regi af Silverbullet kommer Dorte til at arbejde som seniorrådgiver indenfor sundheds-it – med fokus på strategiske initiativer og projekter på regionalt og nationalt niveau. Dortes faglige rådgivningsfelt vil være indenfor governance, organisation, ledelse og inoovation.

Vi ser frem til samarbejdet og muligheden for at kunne formidle Dortes betydelige viden og indsigt til Silverbullets kunder.