Henrik Waarsøe Kejser

chefkonsulent

Fagligt

Henriks kompetencer og erfaring ligger primært indenfor Sundheds-IT, hvor Henrik har beskæftiget sig med softwareudvikling, projektledelse, personaleledelse, kontrakt- og underleverandørstyring samt programmer af større organisatorisk og teknisk kompleksitet.

Henrik har erfaring med alle faser af projekter og mange typer af projekter, fra små skræddersyede løsninger til store standardløsninger samt drift og forvaltning og samspillet mellem projekt og forvaltning.

Henrik er en social, udadvendt og energisk person, der med sin tekniske udviklerbaggrund og sin projekterfaring snakker godt med alle i organisationen, fra specialisterne til topledelsen. Henrik er god til at bygge bro mellem IT og forretningen på en måde hvor komplekse problemstillinger håndteres på en forståelig måde gennem kvalificerede beslutningsoplæg, i en verden hvor den gode løsning oftest findes i afvejninger af kompromisser mellem projektets involverede parter, nærmere end i sort-hvide kasser.

Henrik kan med sine analytiske evner og sin strategiske tænkning håndtere de udfordringer der naturligt opstår igennem projekter. Han tager føringen på at få folk til at samles om at forhandle løsninger på plads, så der faciliteres en proces som bringer projektet i mål, og på en måde hvor han organiserer og viderekommunikerer en følelse af ro, sikkerhed og tillid.

Henrik er pragmatisk, ærlig og resultatorienteret i sin tilgang til opgaverne og han tilfører fremdrift og fokus til projektet ved at forhandle sig frem til praktiske løsninger på komplekse problemstillinger gennem en troværdig, åbenhjertig og lyttende ledelsesstil.

Henrik prioriterer handling og afprøvning højt, så projektet lærer, justerer og bevæger sig fremad. Han er ambitiøs, struktureret og systematisk, og han arbejder hårdt på at reducere kompleksiteten i organisationen, opgaven og beslutningen til et punkt hvor projektet er i stand til at handle.

I rollen som konsulent får Henrik mulighed for at bringe sin profil som problemknuser i spil.

Personligt

Henrik holder af at bruge tid på noget som er fysisk, og som skaber synlige resultater omkring ham. Det kan være noget så simpelt som at slå græsset eller fælde et træ, men kan også være at lave taget på huset eller bygge et drivhus.

Derudover forsøger Henrik efter bedste evne at holde sig i form med sporadiske løbeture, cykelture og gå/vandreture.

Henrik er gift, og har tre børn – to små børn og en teenager. Familien fylder også meget hos Henrik, både tidsmæssigt og i hjertet.