Torben Høy
Christensen

kommerciel direktør

Fagligt
Torbens kompetencer ligger primært inden for programledelse og projektledelse. Han har arbejdet som leverandør i bl.a. sundhedssektoren og uddannelsessektoren, og har en baggrund som både softwareudvikler og personaleleder.

Torben har udviklet og ledet it produktområder, og har varetaget det fulde ansvar for flere store digitaliseringsprogrammer til sundhedssektoren i Danmark og Sverige. Fælles for disse programmer har været stor organisatorisk og teknisk kompleksitet, samt høj grad af underleverandørstyring og kontraktstyring.

Han er resultatorienteret og har øjet på bolden. Han er god til at formidle komplekse problemstillinger på en forståelig måde og skaber et tillidsfuldt arbejdsmiljø, så der sker fremdrift selv i projekter hvor parterne er uenige.

Torben siger tingene som de er, og hans samarbejdspartnere kalder ham troværdig, tillidsvækkende, tryghedsskabende, lyttende og opmærksom. Og så sætter han stor pris på humorens betydning for det gode arbejdsmiljø.

Som konsulent er opgaverne mangeartede og Torben trives med at udnytte sine mangeårige erfaringer til at skabe resultater. Som leder på flere niveauer har Torben konkrete erfaringer med hvordan mennesker og organisationer fungerer i digitale miljøer, og hvorfor det ind imellem er en udfordring at realisere det forventede udbytte.

Med sin tekniske baggrund har han let ved at bygge bro mellem det tekniske og det forretningsmæssige og han motiveres ved at knuse de problemer der blokerer vejen til succes.

​Personligt
Torbens største interesse er musik, som han bruger meget fritid på foran højttalerne derhjemme og ude på spillestederne. Derudover er han passioneret omkring cykelsport, dog primært foran tv og langs vejsiden.