søren bæk

Chefkonsulent

Fagligt

Søren er erfaren leder af forandringsprocesser indenfor digitalisering og teknologi. Med mange års ballast fra konsulentbranchen, med både ledelsesansvar og med talrige gennemførte projekter i privat og offentlig sektor, finder Søren veje og løsninger på problemstillinger omkring effektiv udformning, udvikling, implementering og optimering af digitaliseringsindsatser, så der skabes godt grundlag for succesfulde forandringer.

Agile løsninger (i såvel lille som stor skala) og komplekse projektopgaver kombinerer med Sørens slagkraft indenfor ledelse og med hans metodiske tilgang til effektiv opgavegennemførsel.

Passion for teknologi og innovation balanceres med om det kan nytte noget, og med om det skaber værdi for brugere og kunder. Løsninger skal implementeres hos mennesker, der føler sig kompetente, selvhjulpne og udviklet i processen.

Med en baggrund som softwareudvikler, managementkonsulent og leder trækker Søren på en bred vifte af kompetencer indenfor forretningsudvikling og digitalisering, som kan bringes i spil når kunder vil have styr på det ustyrlige, implementere standard-/platformløsninger eller digitalisere helt fra bunden af – både med egne specialister og i samspil med konsulent- og softwarehuse.

Personligt

Familie (3. generation er hastigt voksende), venner, musik, madlavning, havsvømning, rejser og motorcykler prioriteres i fritiden som bruges i hjemmet på Islands Brygge, i sommerhuset på Midtsjælland og, så ofte som muligt, ved Middelhavets kyster.