Rolf Loberg

Chefkonsulent

Fagligt
Rolf har arbejdet med både større og mindre it-projekter inden for mange forskellige sektorer og i både privat og offentligt regi. Han har erfaring med alle faser i projekter – fra konceptuel planlægning over implementering til idriftsættelse og produktionsstøtte.

Igennem årene har Rolf fået bred erfaring med it-teknologier og -værktøjer lige fra legacy-systemer til cloud, og han befinder sig naturligt i en rolle som teknisk projektleder, organisator og facilitator.

Ud over tekniske og analytiske evner har Rolf en solid forretningsforståelse såvel som erfaring med coaching og kommunikation. Han taler fint med både direktøren og med hardcore-udvikleren, og holder af at bygge bro mellem forretning og it, og samarbejde med forskellige mennesker om at nå resultater.

Rolf sætter en ære i, at kvaliteten er i orden inden for de givne rammer. Han er meget struktureret og elsker at ”putte ting i kasser”. Han holder af at være med til at skabe grundlag for personlig og faglig udvikling både for andre og for sig selv igennem de projekter han arbejder på.

Personligt

Med jævne mellemrum griber Rolf en tennisketcher eller hopper på racercyklen. Ind imellem bliver det også til en triathlon og noget taekwondo. Skal der slappes af hjemme finder Rolf gerne en vinylplade frem og lægger på pladespilleren. Ud over vinylplader er vin også en af Rolfs store interesser, og netop vin spiller godt sammen med vinyl. Og er man ikke overbevist, er man velkommen til at kikke forbi og få et glas vin og et lyt til en ”direct to disc” plade, som i Rolfs ører ikke overgås lydmæssigt bortset fra en livekoncert.