Niels Therp

Chefkonsulent

Fagligt
Niels har stor erfaring med i projekter eller enkeltstående opgaver at være bindeleddet mellem fx tekniske ressourcepersoner og beslutningstagere, da han kan gennemskue og formidle komplekse problemstillinger på en forståelig måde. Fx i en rolle som teknisk projektleder, qua hans mangeårige arbejde med it-infrastruktur og som it-driftsmæssig problemknuser.
Niels er meget detaljeorienteret, struktureret og pragmatisk og han nyder at få orden på kaos. Samtidig elsker han at improvisere og finde nye veje og løsninger. Han er lidt af en menneskekender og finder det spændende at arbejde sammen med alle typer personligheder, hvor han nemt kan påtage den introverte eller ekstroverte personlighed alt efter situationen.

I rollen som konsulent får Niels mulighed for gennem forskellige opgaver kontinuerligt at møde nye mennesker, få nye indtryk og nye problemstillinger at sætte sig ind i og løse, hvilket passer godt til hans søgende væsen. Den nuværende kunde og opgave er altid den mest spændende udfordring til dato, og Niels brænder for at gøre en forskel for kunden.

Personligt
Niels interesser sig bl.a. for litteratur, musik, kunst, arkitektur og design, så det kæreste eje er altid den sidste nyerhvervelse, fx et dansk designermøbel i palisander fra tresserne. I skrivende stund dog det legendariske UD-skilt i messing, designet af Vilhelm Lauritzen og produceret af Louis Poulsen, som Niels selv har konverteret til en bordlampe. Af immaterielle ejendele ligger minderne om adskillige ture med kæresten til Italien meget højt på listen.