Maria von påhlman

konsulent

Fagligt

Marias baggrund er indenfor folkesundhedsvidenskab, hvilket har givet hende en omfattende viden inden for analyse af komplekse problemstillinger og implementering af indsatser. Hun har en analytisk tilgang til projekter som sikrer, at alle parametre indtænkes i arbejdsprocessen. Hun motiveres af at kunne involvere interessenter i arbejdsprocessen, så de får muligheden for at udnytte deres potentiale på bedste vis, og deres inputs inkluderes i implementeringsprocessen.

Maria har en positiv og nytænkende tilgang til opgaverne. Hun brænder for at skabe resultater i tæt samarbejde med kunden, så løsningen er tilpasset kundens specifikke behov. Maria er god til at møde mennesker i øjenhøjde og inkluderer dem i arbejdsprocesserne ved at formidle komplekse problemstillinger på en forståelig måde.

Personligt

Maria holder af alle former for aktiviteter, så længe det kan gøres med andre. Hun har mange års erfaring som underviser i alt lige fra SUP, teambuilding aktiviteter og klatring til dans. De sidste par år er Maria gået all in på klatring og er både at finde i den lokale klatreklub og ude i trætoppene som træklatreinstruktør.

Udover sport, så elsker Maria at være kreativ og skabe resultater med hænderne, om det er at renovere familiens træhus i Aalborg, strikke trøjer eller at dreje ler.