jonathan mayer

chefkonsulent

Fagligt

Jonathan er uddannet biolog fra Københavns Universitet, og har siden afslutningen på sine studier arbejdet som konsulent og projektleder i spillerummet mellem kliniske studier, strategi og IT, hvor han brænder for at gøre en forskel og bruge sine evner til at drive projekter fremad.

Jonathan har tidligere hjulpet nogen af verdens største Life Science virksomheder med globale strategi og IT-implementeringsprojekter, hvilket har givet ham et godt indblik i den private værdikæde. Han er resultatorienteret, og elsker at løbe stærkt for at få projekter i mål til tiden.

Med sin diverse baggrund har han let ved at bygge bro mellem forskellige afdelinger og interessenter og han motiveres ved at se fremdrift.

Personligt

Jonathan har i mange år dyrket CrossFit, hvor han tidligere har undervist i CrossFit Copenhagen. Han er for nylig begyndt at spille golf, og selvom der bliver brugt mange timer på både driving rangen og banen, rykker handicappet desværre kun langsomt nedad.

Han er en foodie, og forspilder sjældent chancen for at prøve en spændende restaurant i København, eller udenlands. Derudover nørder han vin i en vinklub 5-6 gange om året, og samler på limited edition sneakers.