Jørgen Hougaard

Chefkonsulent

Fagligt
Jørgen har stor erfaring med at levere ydelser inden for sparring/personaleledelse, projektledelse, programledelse og leverandørstyring. Jørgen er i stand til at overskue de tekniske, organisatoriske og menneskelige aspekter i komplekse projekter i større og politiske organisationer. Jørgen har konstant fokus på at skabe fremdrift og resultater, så opgaverne kommer i mål.

Jørgen er en problemknuser, som sørger for, at opgaver bliver løst og projekter kommer i mål. Jørgen er løsningsorienteret og har en pragmatisk tilgang til de udfordringer, som uundgåeligt opstår undervejs i større projekter.

I rollen som konsulent får Jørgen mulighed for at påvirke projekter og større programmer. Jørgen brænder for at skabe fremdrift og resultater, hvorved han kan medvirke til at skabe løsninger til gavn for organisationer og mennesker.

Hvad er dit kæreste eje

Jørgens store interesse er fodbold, både som aktiv ungdomstræner og som tilskuer. Det absolutte højdepunkt var som tilskuer til Champions League på Allianz Arena i München, men ellers er ugens højdepunkt bundesliga-kampene i TV lørdag eftermiddag.