Henrik Roulund Andersen

Chefkonsulent

Fagligt
Henrik er senior IT-arkitekt med erfaring fra adskillige vellykkede projekter og opgaver. Han har en dyb og bred teknisk viden om IT-arkitektur. Henrik fungerer gerne i spændet mellem teknikken, forretningen og beslutningstageren. Han gør dette på basis af sin solide mangeårige erfaring inden for både deltagelse i, og ledelse af, projekter inden for udbud, it-arkitektur og softwareudvikling.

Henrik er det man kan kalde en resultatorienteret pragmatiker. Henrik finder den i konteksten rigtige løsning og følger opgaven til dørs, hvad end der er tale om et udbudsprojekt, en analyseopgave eller et agilt udviklingsprojekt. Først når Kundens mål er nået er Henrik tilfreds.

Henrik er god til at omgås forskellige mennesketyper, og kan kommunikere komplekse problemstillinger både til kunder, ledelsen og ”manden på gulvet”.

Henrik brænder for, og er drevet af, den gode løsning. Den gode løsning er den løsning som passer i konteksten, nogle gange den teoretisk perfekte løsning men oftere et pragmatiske kompromis som løser opgavestillerens behov.


Personligt
Henrik er aktiv løber, som desværre ofte er præget af lange perioder med skader. I skadesperioderne plejer Henrik sin store og nørdede interesse for gamle effektmaskiner, trommemaskiner og synthesizere. Der er stor udskiftning i maskinparken, men Henrik er især glad for gamle Roland maskiner, f.eks. CR-78, SH-101 og RE-201. Når tiden tillader det, producerer og udgiver Henrik eksperimenterende elektronisk musik under forskellige aliasser.