Delovan Ali

CHEFkonsulent

Fagligt

Delovan har en uddannelse i Healthcare Technology fra DTU som han færdiggjorde i 2017. Siden da har hans professionelle karriere bragt ham oplevelser fra flere forskellige dele af Healthcare verdenen.

Han har arbejdet hos CIMT i Region Hovedstaden, hvor han var en vital del af Sundhedsplatformens PAS Patientforløb team. Her spredte Delovan sine kreative vinger i 3 år, med ansvarsområder som præindlæggelses -og indlæggelses breve, indlæggelses armbånd, User & Security i Sundhedsplatformen, udskrivelser m.m.

Senere skiftede Delovan til NNIT’s Healthcare Consulting Afdeling, hvor han hjalp en kunde med at kortlægge og mappe interne og eksterne databaser, servere, netadresser osv. Delovan arbejdede også med en Power BI løsning på et internt projekt i NNIT. Da NNIT Healthcare Consulting lukkede ned, blev Delovan en del af et software udviklingsteam i NNIT, hvor han programmerede og udviklede på Low-code platformen Outsystems.

I 2023 skiftede Delovan tilværelsen i NNIT ud med Pharma IT. Her fik han straks ansvaret for et projekt, hvor han først agerede som Product Owner og IT-arkitekt og senere som Project Manager for samme projekt.

I Februar 2024 startede Delovan hos Silverbullet som Chefkonsulent, og allerede dagen før hans første officielle arbejdsdag, rejste Delovan til Trondheim i Norge, til hans første kunde Helseplattformen. Her agerer Delovan som hjælp for de øvrige Applikationskoordinatorer, især i PAS Henvisnings teamet.

Personligt

Delovan er 30 år, har kurdiske rødder, født og opvokset i Danmark. Han bruger meget tid med venner og familie, som er noget af det kæreste for ham. I sin fritid spiller Delovan basketball for at holde sig i gang i en ellers stillesiddende hverdag med arbejde. I hans unge dage spillede han basketball i den øverste Liga i Danmark.

I fodboldens verden er Delovan en kæmpe FC Barcelona fan, og har været det siden han var 8 år. Mere lokalt støtter Delovan Brøndby IF, og selvom han ikke besøger Sydsiden mere som han gjorde en gang, bliver der stadig set en masse fodbold på TV, for det meste med godt selskab og en god vandpibe.

Delovan bliver af mange venner kaldet for Jukebox, både fordi han kun skal høre en sang 2 gange før han kan synge det meste af lyrikken, men mest fordi han stadig kan synge med på det meste musik han hørte for 20 år siden. Hans musiksmag er meget bred, og spænder sig fra alt mellem pop og Disney, til især hip hop som er en kæmpe passion for ham.
Delovan er en meget stor hip hop entusiast, især rap. Han kender det meste af hip hop historien helt tilbage fra 1950’erne, og op til nutiden, samt de forskellige rappere fra hver af de forskellige æra, og deres præg på netop den verden.