Christian Provstgaard

Chefkonsulent

Fagligt
Christian er senior IT-arkitekt med over 20 års erfaring og mange vellykkede projekter bag sig. Han har arbejdet både på leverandør- og modtagerside med implementering af store og små nye IT-Systemer, og har derigennem oparbejdet en meget dyb erfaring med, hvilke faktorer der giver et vellykket projekt – og hvor man skal passe på.

Christian er vedholdende målorienteret og hviler ikke før opgaven er løst. Enhver opgave har sine egne konkrete omstændigheder og skal løses efter forholdene – der er ingen “hellige køer”.

Særlige specialeområder er udbuds- og tilbudsopgaver, løsningsarkitektur, enterprise arkitektur, teamledelse, GDPR og IT Performance. Christian har fremragende skriftlige, mundtlige og grafiske kommunikationsevner og er ekspert i at udrede og rapportere komplekse problemstillinger i en præcis aflevering, der kan forstås og anvendes af de relevante målgrupper.

Har høj faglig og personlig integritet. Er systematisk, pålidelig og humoristisk. Tilstræber en positiv og produktiv stemning via en åben, venlig og serviceorienteret indstilling i samarbejdet med klienter og kollegaer.


Personligt
Christian har en lidenskab for rumkapløbet 1957-1972. Særligt Apollo-projektet og amerikanernes ni rejser til Månen. Omtrent al tilgængelig litteratur og alle dokumentarfilm om emnet er omhyggeligt pløjet igennem. Han holder med jævne mellemrum foredrag om emnet rundt i kongeriget fra Helsingør til Ribe. Christian bor med sine fire børn i Skødstrup, nord for Aarhus, og ud over månerejserne og sine børns selskab, holder han meget af musik, bøger, motionsløb og et spil dart med vennerne.