anders skovbo christensen

chefkonsulent

Fagligt

Anders har arbejdet mere end 10 år med sundheds-it til hospitaler såvel som tværsektorielt. Hans erfaring omfatter stort set alle roller i it- udviklings­organisationen, på kunde- såvel som på leverandørsiden. Han er oprindelig uddannet elektroingeniør og har opnået en PhD grad i automatisk styring af containerskibe. I løbet af sine 25 års erfaring som it-arkitekt har han deltaget i systemdesign til et stort spektrum af fagligheder, fra skibskaptajner og flypiloter til jurister og arkivarer. 

Anders går op i, at systemdesign handler om at tilpasse teknik til de fagligheder og den menneskelige
arbejdssituation, der designes til. Den gode it-arkitektur skal tænkes udefra og ind, den skal ligne brugerens forretning snarere end fremvise tekniske produkter, og den skal visualisere den konkrete løsning snarere end de
principper, som skal frembringe den. Han ser teknologi som et kraftfuldt hjælpeværktøj til mennesker.

Anders arbejder agilt, håndterer Archimate på ekspertniveau og elsker elegante løsninger på komplekse
problemstillinger. Han er ambitiøs, dedikeret og loyal, og han har et konstant fokus på resultatet.

Anders hjælper lige gerne med rådgivning af ledelse, strategiudvikling, systemanalyse og -overblik, igangsætning af projekter eller teknisk it-systemdesign.

Personligt

Anders er modelleringsmenneske, teori-nørd og matematikglad og griber gerne til fagbøger i sommerferien. Han er musikentusiast og passioneret bassanger, både i kor og i kirkesammenhænge. Han nyder desuden at være gift på 28. år og at være far til 2 voksne børn.