Start effektiviseringen allerede i dag!

Vi ringer tilbage til dig snarest muligt, til en uforpligtende snak om jeres forretningsmæssige behov.

(+45) 51 26 54 63

Velkommen til Søren Morits Christensen

soeren_moritsDet er med stor glæde, at Silverbullet hermed kan præsentere vores nye kollega Søren Morits Christensen, som starter hos os den 1. Maj 2016.

Søren er uddannet som datalog fra Århus Universitet i 1990 og har en Ph.d. i Computer Science (1993) fra University of Edinburgh.

Søren har mere end 20 års erfaring fra IT-branchen og han har gennem årene beskæftiget sig med at hjælpe offentlige kunder i forhold til anskaffelse og projektledelse af IT-løsninger. Søren er ansat som chefkonsulent, hvor hans primære fokus bliver rådgivning omkring håndtering af komplekse IT-projekter og han skal medvirke til at opbygge en forretningsorienteret IT-arkitektur, som understøtter kundernes forretningsmæssige behov.

Silverbullets direktør Henrik Gørup Rasmussen kender Søren særdeles godt, både fra en fælles fortid hos Acure og IBM, men også fra Sørens fortid som konsulent. I forbindelse med Sørens ansættelse udtaler Henrik Gørup: ”Søren er et godt match til vores kunder og han vil styrke vores viden om arkitektur, udbud, og program- og projektledelse. Og så har Søren har den samme pragmatiske og direkte tilgang til opgaveløsning som Silverbullet er kendt for”.