Start effektiviseringen allerede i dag!

Vi ringer tilbage til dig snarest muligt, til en uforpligtende snak om jeres forretningsmæssige behov.

(+45) 51 26 54 63

IT-governance

Effektiv styring af forvaltningsprocesserne

Anvendelse af IT indgår i stigende grad i mange af virksomhedens centrale forretningsgange og som følge heraf er der behov for at skabe et optimalt samspil mellem forretningen og IT-organisationen. Den ledelsesmæssige styring af forvaltningsprocesserne skal organiseres, så din forretning forbliver effektiv og konkurrencedygtig.

Gennemsigtig beslutningsstruktur

Vi kan være behjælpelig med at få etableret en styringsmodel, der giver jer en enkel beslutningsstruktur for alle jeres IT-aktiviteter. Styringsmodellen skal sikre, at retningslinjerne i jeres IT-strategi bliver indfriet bedst muligt og at der løbende bliver realiseret gradvise forbedringer i jeres systemportefølje.

Organisatorisk organisering er vejen til succes

Det er vores erfaring, at mange virksomheder har fået etableret en styringsmodel for forvaltningsprocesserne, men at den organisatoriske implementering halter lidt bagefter og dermed opnår virksomhederne ikke den ønskede effektivitet. En velfungerende styringsmodel for forvaltningsprocesserne opnår først endelig succes, når den er organisatorisk forankret i din forretning og det kan vi hjælpe jer videre med.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os og vi stiller gerne op til et uforpligtende møde.

Se tidligere cases