Start effektiviseringen allerede i dag!

Vi ringer tilbage til dig snarest muligt, til en uforpligtende snak om jeres forretningsmæssige behov.

(+45) 51 26 54 63

Specialer

Driller puslespillet?

Implementeringen af et nyt IT-system eller etableringen af en entreprise arkitektur bliver sjældent en succes, hvis ikke forretningen har formuleret en klar strategi for det ønskede resultat. Måske har din forretning brug for at få kombineret jeres forretningsmæssige forståelse med vores kompetencer omkring effektiv anvendelse af IT?

Forbedring af bundlinjen

I Silverbullet kan vi medvirke til at kortlægge, hvor du kan opnå de største gevinster ved effektiv anvendelse af IT i din forretning. Vi oplever ofte, at rigtig mange IT-strategier falder på gulvet – dels fordi de er for ambitiøse i forhold til organisationens modenhed og dels fordi organisationen skal gennemgå en kompleks forandringsproces, samtidig med at den eksisterende drift skal passes.

Effektivt IT

Er der etableret et effektivt samspil mellem IT-organisationen og den øvrige forretning hos dig? Hvis nej, så kan det svært at realisere gevinsterne i forbindelse med jeres IT-investeringer og I kommer sandsynligvis til at betale for høj en pris. Silverbullet rådgiver om effektiv udnyttelse af IT-investeringerne og vi kan bistå med at få eksekveret jeres IT-strategi i et ambitiøst men realistisk tempo.

Specialer i Silverbullet

Som uafhængigt konsulenthus ønsker Silverbullet at deltage i digitaliseringen af det danske samfund og vi tilbyder konsulentbistand inden for fire forskellige specialer: IT-arkitektur, IT-governance, IT-udvikling og Udbud.