Først mennesker.
Så teknologi.
Læs om Technology Management Consulting her
Bedst som vi troede det
handlede om teknologi,
handlede det om mennesker.
Læs om IT-projektledelse her
Hvis ikke du ligefrem
elsker IT-arkitektur, så tal
med nogen der gør.
Læs om IT-arkitektur her
IT-udbud.
Skridt for skridt.
Læs om IT-udbud her
Er din organisation klar
til den digitale tidsalder?
Læs om Digital Transformation her
Du kan kende vores
konsulenter på lang afstand
Mød Silverbullets konsulenter her

Om IT med omtanke

Silverbullet er drevet af tanken om at gøre en forskel til gavn for både kundens og samfundets bundlinje. Vi tror nemlig, at smartere brug af IT kan forbedre kundens effektivitet, og på den måde bidrage til væsentlige forbedringer af kvaliteten både hos kunden og i samfundet.

Vores tro og overbevisning har bragt os tæt på løsninger, der forbedrer den private og offentlige sektors betingelser for at levere løsninger inden for særligt sundhedsområdet, til landets borgere. Det lyder måske som den rene filantropi, men er faktisk en glimrende forretning for alle – kunden, Silverbullet, og samfundet som hele. For i vores verden er de bedste løsninger udtænkt og realiseret med lige store hensyn til større forretnings-effektivitet og forbedret livskvalitet.

Rådgivningen er forankret i vores unikke viden om IT og teknologi. Vi hjælper dig til at få succes med dine projekter og opnå et effektivt samspil med de involverede mennesker.

Det er det vi taler om, når vi taler om IT med omtanke.

Vores services

01

IT-projektledelse

02

IT-arkitektur

03

IT-udbud

04

Digital
Transformation

05

TMC

Om Silverbullet

Silverbullet er et IT-konsulenthus som arbejder med digital transformation. Vi har siden 2004 specialiseret os i at assistere med anskaffelse og implementering af bæredygtige løsninger til virksomheder, kommuner, regioner og statslige myndigheder, med et speciale inden for sundhedsområdet.

Vi ser os selv som strategiske rådgivere med et stort taktisk og operationelt erfaringsgrundlag. Vi rådgiver bl.a. vores kunder i forbindelse med udbud og indkøb af større it-løsninger, udvikling og kvalitetssikring af målarkitekturen, økonomiske analyser og udarbejdelse af business cases samt program- og projektledelse.

Silverbullet er en del af IQVIA som er en førende global leverandør af IT-løsninger, rådgivning og sundhedsdata til Life Science og sundhedssektoren i Danmark og Norden.

Vores navn

Navnet Silverbullet er vores daglige påmindelse om vigtigheden i Turing Award-vinderen Frederik P. Brooks verdenskendte artikel No Silver Bullet, som adresserer fejltagelsen og idéen om, at der findes en gylden løsning, som kan få alle IT-projekter til at lykkes. De vigtigste kriterier for succes er unik viden, respekt for opgaven og indsigt i det specifikke projekt.

Læs artiklen, som har inspireret os til vores virke her

“Why a silver bullet? Magic, of course. Silver is identified with the moon and thus has magic properties. A silver bullet offers the fastest, most powerful, and safest way to slay the fast, powerful, and incredibly dangerous werewolf. And what could be more natural than using the moon-metal to destroy a creature transformed under the light of the full moon?”

– Frederick P. Brooks, Jr., “No Silver Bullet – Essence and Accident in Software Engineering”

Skriv til os